SINNSYKT MORO PÅ GAMLE GRESS!

 Ja da folkens; vi trykker på play!!!

Altså; jeg KAN ikke mye om fotball, men jeg følger Godset, de vakre blå!
I dag, polstret med superundertøy x 2, vind og vanntett over det hele og skjerfet rundt halsen; Jeg var klar!

Etter glad-melding fra kusine om at de hadde en billett til meg viste jeg at det ble «Gamle Gress» i alle fall en gang! Jeg digger stemninge på stadion! Union gjorde i dag så absolutt jobben sin og vi sang og klappa oss både hese og såre. Det sære er at mannen til kusine er faktisk fra stavanger og heier egentlig på Viking. Du kan jo selv tenke deg hvor høy det går ann å bli på pæra når det første målet går inn feil vei? Eller hvor mange hånlige kommentarer det kan komme tilbake samme vei, når keeperen på feil lag faktisk klarer å få rødt kort! Knis. I pausen er vikingen til kusina mi kjepp høy som ett fjell og nesten ikke til å snakke med. Han yttrer noe om «bitterhet» på tribunen og sier at blir selskapet verre nå får han bare gå hjem. Greit sier jeg; GÅ hjem du, det er 2 mil. Men jeg VET, jeg er bare SIKKER på at vi vinner. JEG ER SIKKER!!!

Dommeren var ei ku. «UT MED PAKKET!» sang vi og ønsket han pokker i vold. «For en gjeng med søppel!!»  Jeg skjønner de hadde politieskorte ut. Han delte omtrent ut hele stokken av kortleiken han hadde med seg, og jeg tror nok han håpet på et slag «Gris» med gutta når kampen var over. Det ble det nok ikke.

I 2.omgang løsner det og Alexander Ass og Marcus Pedersen sikrer oss to mål og vi disco-danser rett i ledelsen. Vikingen ved siden av kusina mi blir litt lut i skuldrene og håper nok han får sitte på hjem likevel.

Det er sinnsykt mye adrenalin og testosteron og spore. Unge og gamle skriker og roper alt de kan. Jeg og. Det er akkurat som om tiden står stille på kamp, samtidig som den alltid går litt for fort. Union roper «Kom igjen Godset!» – og resten av stadion (minus 23 viking supportere) svarer «KOM IGJEN GODSET!» Det er sinnsykt bra! Her er det LIV! Gutta kjemper og klarer og holde stilingen. Det er merkelig du, hvor dårlig tid Viking plutselig fikk? De hadde jo allverdens av tid i 1. omgang?? Det snur fort i fotball. Det er sesongens siste kamp, det er Ousman Nyan`s siste kamp, det er Godset sin kamp og vi vinner! Publikum blir stående og vi takker gutta for kampen og sesongen men Gamle Gress nok en gang og en applaus som nesten ikke tar slutt.

Trener Ronny Deila har lovet at om de stolte blå klarte og holde plassen i Tippeligaen skulle han strippe,- han er en mann for sine ord -av med klærne, ned på tærne og push ups. Forsøket på en arm er kanskje ikke helt vellykket men han slipper i alle fall å få ekte gress i munnen. – Selvfølgelig til publikums store glede (?)! Vi klapper i alle fall! 🙂 På tv senere halveis lover han at han skal ta noen flere push i benken så får vi se om det blir samme øvelse på denne tiden til neste år.

deila

For til neste år, er de tilbake, på gamle gress…!

«Historie og tradisjon – Marienlyst Stadiooooon!!!»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s