GYMNASTIKKEN

I dag har jeg vært på gymnastikken min! Det er så deilig! Noen ganger tenker man alltid at dette blir tungt, men man gjennomfører og man har det sååå deilig etterpå!

Mandager, i alle fall frem til nyttår, består av en high time på sykkel og en low time etterpå. Siden jeg er dama som sitter i front og skal inspirere folk til å gjennomføre med stil, krever det nok en del mer av meg, enn det ville gjort om jeg var deltaker. Men det er jobben min, og snakk om å ha bra jobb da!!!? Ikke bare får jeg penger for å faktisk møte opp OG trene, men det er så mange hyggelige folk der!

Jeg er kanskje ikke den strengeste men jeg kan klart være hard på high timene. Det er greit, en high time er hard og man kan godt tenke sånn rett før slutt at «kan du gi deg nå så jeg kan gå i dusjen???» I dag så jeg masse krefter bli brukt, svetten rant på både meg og kundene og det dundra i høytalerene. Det er DRIV det! Dæven så moro!! 🙂 🙂

Når jeg skrudde av klokka (puls- måler`n) viste den at jeg har vært helt oppe på 97% av maks! Det er sinnsykt. Da singler det i øra og kroppen er i ferd med å nekte og jeg er ikke der særlig lenge. Vi kan vel si at jeg var «innom» 97%`en.

Jeg kommer ikke dit hvis det ikke er moro, og beina sier jaaaaaaaaaa!!!

Sykkelsangen som får opp pulsen i dag var «Jungle Bill» med Yello. God gammal råne musikk.. I LIKE!

Takk til alle som kom på timene mine i dag!  ME LIKE!!! 🙂 🙂 🙂

JUNGLE BILL!!!! Her kan du høre – om jeg har fått data verdenen til å være venn med meg!!

sykelmarienlLegger til at på min Gymnastikk, ja jeg bruker KONSEKVENT «gymnastikken» som betegnelse for trening, bruker vi kun de beste av de beste inne sykler du kan få! SCHWINN!!!

Jeg er klar igjen i morgen.. da med lavintensitet.. Puh..! 🙂

 

Fader… jeg gjorde jo avtale med meg sjøl om å legge meg kl 22..

En kommentar om “GYMNASTIKKEN

  1. hei snupp!!!
    kan jeg være med og dele den gode tilværelsen på nyåret.. kjenner at det hadde vært fantastisk og sette seg på sykkelen igjen..når blir det tid til brownie på picasso?? jeg er med… he he.. snakkes da frøkna;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s