Blanke ark

Etter trening bestemte jeg meg for å holde hvile dagen hellig. Det var forsåvidt både fortjent og deilig. Etter en del snorking på sofa`n så jeg mer eller mindre min første hele episode med «Blanke ark«.  Jeg har sett at det handler om læring for barn med rett og slett lærevansker.

Jeg har aldri vært noe skolelys og hadde min lærer bedt meg om å vise resten av klassen hvordan man deler brøk med brøk..? Nei, jeg vet hvordan det hadde gått. Mr. Jernteppe hadde kommet og henta meg inn. Forsåvidt klarte jeg meg greit nok, men jeg har alltid hatet tall, jeg ville heller skrive eller lese. Jeg var mer den som fikk kjeft fordi jeg leste så fort. Bokorm, lesehest og hva kalles man ikke? Jeg tror ofte at det er sånn. Man kan gjerne litt sånn enten eller. Jeg var på eller. Men ikke hundre prosent der heller da. Jeg er ikke så nøye på rettskrivning men vil heller ha en bra historie! (men det vet dere kanskje nå! 🙂 )

blankearkTilbake til «Blanke ark». Det er jo en hel evighet siden det startet, men det er også lenge siden jeg har hatt tid til å se særlig mye tv. Det går på TV Norge på søndager (i dag ja!) kl 2130. Men jeg er jammen litt usikker nå på om de ikke nærmer seg siste episode!? Fy fader så tøft av de barna å stille opp!! FY FADER!!! Jeg regner med det er nøye vurdert av foreldre, lærere og muligens psykologer men AV MED HATTEN FOLKENS! Alle de som noen gang har opplevd kiipe stunder på skolen, mobbing, lærevansker eller andre ugreie ting skjønner hva disse ungene sliter med! – og jeg drister meg nesten til å si at alle har det. Jeg tror veldig få har surfet igjennom skolelivet med puter under armene på rosa skyer. Dæven, jeg er så imponert!!! Jeg så episoden om Carines hørespill og Tommy som skulle lære klassen og dele brøk med brøk. Noen andre som så det?

Så du hvor flinke de var? Så du hvor stolte de ble? ååååå!!! SÅNT BLIR JEG GLAD AV! 🙂 🙂 🙂

Bra program! – var jo egentlig bare det jeg skulle si!

Reklamer

En kommentar om “Blanke ark

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s