Helikopterran i beste action stil!

Jøss, nå skjer det saker! Har det vært filminnspilling i Stockholm i natt, tro?

Her har`em rana verditransportsentralen med helikopter og får rett og slett Nokas til å virke som naksing i forhold! Dette har gutta rett og slett PLANLAGT ned til minste detalj! De har til og med satt politihelikopteret ut av funksjon med en sprengladning, så var det eliminert som forfølger i retrettmomentet.
De har altså landet på taket, slått seg igjennom ei rute, så sprengt seg videre for så å heise sekker med penger opp i helikopteret. Så: «bye-bye, takk for nå!»

-Det er det verste jeg har sett, forteller ett øyenvitne til showet som har funnet sted rett over kl 05 i dag tidlig.

Politiet er sjokkert, og det er jaggu jeg og! (Nå sier de på radioen at de har funnet helikopteret som er brukt i ranet. )

Hvordan har de KLART det? Noen må jo ha observert/ hørt et helikopter som har enten tatt av eller landet? Det er jo gjerne ikke sånt som skjer hver dag? HER kan du lese om det i VG.

En ting jeg lurer på når jeg leser denne nyheten er; hva har de tenkt? Hvordan har tankene beveget seg i hodene deres mens de har sittet å planlagt denne sinnsyke handlingen? Ikke sinnsykt i den forstand at man er SINNSYK, men som i hallois? -sånn ser man da bare på film!? Jeg lurer på hvor mye STÅL man kan ha i magan for å faktisk utføre noe sånt? Hva var pulsen til piloten når de stod der på taket? Hvordan har de det faktisk nå. Flirer de litt fordi de har blitt en verdens-nyhet, eller går de rundt og ikke orker å spise som følger av verdens verste nervøsistet? Sov de natten før? Hvor lenge har de holdt bygget under oppsikt? Hvordan har de skaffet seg den informasjonen de trengte for å gjennomføre? Åssen mennesker er dette??

Jeg er overbevist at dette blir filmatisert. Og jeg tipper Bruce Willis i hovedrollen! 🙂

3 kommentarer om “Helikopterran i beste action stil!

  1. Minner litt om fra den siste? filmen til Oceans thirteen…der de heiser opp hele diamantenkuppern fra taket!!!

  2. Ja det er dette som vi kommer til å se mer av i fremtiden, grupper av kriminelle som ser sitt snitt til å gjøre kjempebrekk i ekte Die Hard stil. Det er jo ikke verre enn å ta en telefon til politiet å forhøre seg om ressurser de har til rådighet og finne en måte å sabotere disse. Kankjse Norge og norden ettervert trenger et hemmelig «agency» som ala CIA og andre forsvars/sikkerhets-organisasjoner.

  3. Ja, Knutemann! Det er nettopp det! – Det er liksom «førstemann» for politidistriktene om å si i fra om hvem som er underbemannet! «Fritt for å ikke ha folk i gatene, og forresten så virker ikke alarmen på noen skoler, og vi har ikke penger til bensin på bilene og hva det er for noe alt sammen!!» – kjør på, Røvere!! :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s