Den beste bloggen skal kåres i Buskerud

leseBlogging har jo utvilsomt blitt en liten hit. Og jeg innrømmer at jeg er bitt av basillen. I dag skriver DTBB om nettopp dette. Jeg er litt lei meg fordi jeg tror det hele handler om at Grunger`n har slutta å skrive, men greit nok. De skal prøve å finne den neste GODE bloggen i omegn. Det er til og med lov å stemme på seg sjøl.

Nei da, jeg kommer selvfølgelig ikke til å legge ut min egen.  Premien er en ipod.. Vel, den burde være ny pc så man kan blogge enda bedre og mer. Jeg er nemlig sikker på at den beste bloggeren har mer bruk for det 🙂

Dog er det et par blogger jeg kunne tenke meg å anbefale for andre lesere. Den ene er selvfølgelig Sunde sin blogg. Han var forsåvidt min blogg-pådriver og «læremester». Jeg velger selvfølgelig å si at litt vranglære har han også kommet med, men det var sikkert bare for å få meg til å sette fokus :).

Den andre er Kate`s Corner. Dette fordi hun skriver det hun mener, og er det jeg vil kalle ei likandes jente. Hun skriver om kreti og pleti og er ikke redd for å si om det er pluss eller minus. Begge disse følger jeg trofast hver dag. Ingen av dem er noen typisk dagboksblogg, men de skriver om livet og det som faller seg. I like.

Hvis jeg skulle nevne en til må det være Line`s blogg. Det er dagboksbloggen sin! Hun skriver om barna og samboeren og alle de som måtte krysse deres vei. Det er drøssevis med bilder og jeg tenker at det må være fantastisk for familien og venner og følge med på denne måten. Hun er ei sinnsykt blid jente og skriver festlig om livet, bleier, kuer og smokk i skjønn forrening.

Men jeg skal følge med litt på linken i DTBB og lese litt på de forslag som kommer inn.

Her kan du gjøre det samme.. 🙂 God lesning!!

Reklamer

10 kommentarer om “Den beste bloggen skal kåres i Buskerud

 1. ååå 😉 Nå blei a glad!
  Føler ikke at min blogg kvalifiserer i samme kategori som «ordentlige blogger», men du satt jo ett godt ord på det – daboksblogg!! Er jo akkurat det det er =)
  Hyggi (som Thea ville sagt) å bli nevnt Vero!

 2. Nå har jeg nominert loggen din, ser at det var en annen som hadde gjort det også (vet ikke hvor ofte den siden blir oppdatert), så «Heia Vera»

 3. Hei Veronica; det viktigste for oss er ikke å finne «Buskeruds nye Trine», men å skape en ordentlig landings- og møteplass for lokale bloggere. Det er mange gode, spennende og flotte blogger, men det er ikke nødvendigvis så enkelt å finne dem.
  I tillegg ønsker vi å hjelpe til med å skape trafikk på bloggene. Bedre synlighet og oppmerksomhet vil gi flere lesere. Det kan gi oss i dt.no mye godt stoff, mye aktuelt stoff, mye som har allmenn interesse, og vi vil gjennom det bidra til å speile lokalsamfunnet enda bedre.
  Et leserengasjement og økt oppmerksomhet gjennom en forslags- og avstemningsrunde er en spennende etappe for å få en god møteplass for lokale bloggere. Hva folk flest legger vekt på i sin kåring, kan jo fortvekk virke overraskende. Jeg gleder meg til å se alle forslagene og hvilke blogger som får aller størst oppmerksomhet,
  Rino
  (digitalredaktør i DT)

  1. Hei Rino!
   Så flott! Vinklingen i DTBB, mot Grung sin blogg er lett å misforstå, men det er uansett flott at dere ønsker å sette fokus på hva lokalsamfunnet og skriveglade bloggere har å si om sin hverdag og livet genrelt! Jeg skal følge avstemning og kåring så godt jeg kan, og synes selvfølgelig initsitativet er bra! Godt stoff til avisen kan dere garantert finne blant de mange hundre bloggene som ligger ute bare i vårt distrikt. Ha en god dag, og takk for engasjementet! 🙂

 4. Hei Veronica 🙂 Takk for flotte ord, men som sagt over her, tror ikke jeg heller kvalifiserer for beste blogg! Jeg prøvde å nominere deg da, men på linken får jeg opp at linken ikke eksisterer.. Prøver igjen i morgen! Du fortjener den da 🙂
  God natt 🙂

 5. Takk takk, Kate! 🙂 Håper du sov godt! 🙂 …og du skal aldri si aldri 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s