Paprika på brunost

Jeg husker det til og med godt! Når det startet altså.
Jeg var vel rundt 6-7 da jeg spurte den jeg viste kunne svare meg på mitt kulinariske spørsmål; «Du mamma? – mange har paprika på gulost, kan man ikke ha det på brunost??»
-«joda», svarte mor, «det du liker kan du spise»
Jeg regner med hun mer tenkte; Paprika-sunt, brunost-sunt, -la ungen ete, hun kan umulig like det.

Så jeg klemte i vei; paprika på brunost! Og jeg legger til at det var etter jeg hadde prøvd klisse-varianten med syltetøy på. ÆÆÆÆÆ!!!! Snakk om at ALT henger i tenna helt til «medda`n». Grøss.. Jeg synes liksom at det var på grensen til tivoli-søtt i munnen.

Og siden har jeg spist det. Brunost med paprika. Det er kanon-digg, og alle ser rart på meg i kantina, men ikke se rart på meg før du har prøvd sjøl. 🙂

ETT TYGG OG DU ER HEKTA!

Reklamer

3 kommentarer om “Paprika på brunost

  1. Vi prøvde denne flotte kombon…å det smakte faktisk så godt at Christel fant opp et nytt ord for noe som er godt…dette ordet har jeg ikke klart å lagre på harddisken…har et tips fra svigermor:Servelat med bringebærsyltetøy(ikke prøvd dette selv men regner med du tester ut dette å kommer tilbake med ref)

  2. HÆHÆ!!! Jeg gleder meg til å høre ordet for «noe som er godt!!» :)))
    Mulig prøver svigermor`s kombo. Da får du nok høre det! 🙂 Hilse C!

  3. Blei litt mye latter og fjas da ordet kom ut av munnen hennes,så derfor klarer ingen av oss å komme på det…svigermors kombo lar jeg deg prøve først…hilser til Veronix fra Frk. C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s