Fantastisk elve-søndag!!!

For en fantastisk søndag! 🙂 🙂

I dag våknet jeg av en ilter ringing i ett annet rom. Spretter opp og er rimelig overbevist om hvem som er i andre enden. Ei som sjelden blir fyllesjuk, men mulig er klar for å svømme! Jeg er «overbevist» om at jeg er fyllesjuk før jeg plutselig innser at jeg kjørte jo i går! 🙂 FLOTT! Det er jo ett paradoks at man forventer seg en «dårlig» start på søndagen men ok!? 🙂 Stemmen i andre enden ler seg nesten ihjel når jeg forteller hva jeg akkurat har oppdaget vedrørende min faktisk strålende søndags morgen form.

Avtalen er å treffes i byen om et par timer. Det er strålende vær og det er Elvefestival i byen vår, Drammen. På vei til byen irriterer jeg meg grønn over at jeg ikke har med kameraet. Det er en skikkelig u-ting! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det til vane? Jeg kunne jo tatt masse bilder. Feks av pirat-flagget som henger i masta på den ene båten ved brygga. Kult! 🙂 De har sikkert vært med på pirat jakten dagen før. Alle smiler, og jo nærmere sentrum jeg kommer jo mer folk er det. Med Hr. Ipod på øret og A-HA rett i hjernen hører jeg på tordnenen som ruller i «Crying in the rain», og gliiiser fra øre til øre. Jeg må jo rett og slett se litt rar ut. Men det gjør ikke noe, for jeg er kjempe GLAD!

Treffer «Stemmen» og Frk. W ved «pollen» på strømsø og vi benker oss ned for å se svømmere slite seg over elva så fort de bare klarer. Det er helt fantastisk. I elven er det sterk strøm og 16,5 grader. BRRRRR!!! Det er sprøtt å se svømmere i stø kurs mot pollen for så å «forsvinne» flere meter nedover, før de fleste klarer å hente seg inn igjen etter strømmen ganske kjapt. Det er en skikkelig hard konkurranse og en tøff oppgave, men «stemmen» bestemmer seg likevel for å joine selskapet neste år! -Jeg og Frk. W sier vi kan være crew og heia gjeng i rosa skjorter! Det værste er at jeg tror jammen «stemmen» gjør det.

Vi rusler en tur, hilser på gamle kjente, kjører heis og er skjønt enige om at Drammen er undervurdert! Strandpromenaden er blitt flott, og i dag i strålende sol viser byen seg fra sin beste side! Det vrimler av folk, og  jeg kjenner at det er en fantasktisk flott dag!! Jeg sier for gang nummer hundre at jeg er sååå glaaad og tar ett par dansetrinn bortover bro steinene. Hihi! Er det ikke flott når man har det sååå bra!!!!? Vi er så heldige at vi får bord på Z , så magen får litt stimulanse i form av fast føde. Det synges og danses på torg-scenen, unger spiser is og foreldre med tåteflasken i baklommen stormer etter for å holde barna innen for rekkevidde. Det er så koselig å sitte der å se! Jeg tenker at det er jo dette som er Elvefestivalen. Vi er enige lise is 017om at å «ryke på» en lunsj øl, og være ute hele dagen, hadde vært like bra som å stå i kø på utestedene på natta. 🙂

På vei hjem svinger vi innom 7/11 og jeg blir for første gang introdusert for hvor-finner-Häagen-dazs-og-hva-må-smake. Jeg drar med meg en Strawberry Cheese Cake og gleeeeeder meg til å benke meg ned på sofaen med god samvittighet (fordi jeg skal trene i morra), og se (hihi) Slankekrigen på TvN. Finale og stor stas!

Jeg har hatt en kanon dag! 🙂 🙂 Takker, jenter!

PS: SMAK DEN ISEN!!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s