Du og jeg, -inn på do!

For noen helger siden var jeg og en venninne på det vi kalte trubadur-kveld langt utti … havgapet? Vel, formålet var å gjøre «nye ting», så egentlig burde dette postes under fanen på siden min.

Vi skulle se og høre en bekjent spille og synge på ett sted ikke jeg kan være bekjent av å ha satt mine ben spesielt mye. Det var jo nettopp det som var så flott! Nytt sted, nye mennesker! Vi gjør NYE TING! Alltid klar for nye bekjentskaper og opplevelser.

Når vi kom dit viste det seg at vi havna midt i ett 30-års lag. Flott. Trubaduren skulle spille ute, men ble flyttet inn, fordi «selskapet» ønsket det, og ute var det så kaldt. OK, vi betaler hunde kroner, kjøper en øl og benker oss ned. Musikken er vel og bra, men vi innser vel at vi er i litt feil selskap

Etterhvert som øl`en går inn, må også noe ut. Så vi bestemmer oss for å rusle på do. Som jenter alltid gjør, i par. Litt små-blide og forsåvidt fornøyde entrer vi do-området. Vi er såpass gamle at vi faktisk går en og en inn på selve doen, men går i følge til døra. Denne «nye tingen» hadde vi ikke ventet oss….

Venninne går først inn og KNEKKER ned i latterkrampe. Duo-do!! Har jeg aldri i mitt liv sett før! 🙂

DUO-DO
DUO-DO

Det er jo en kjent sak at jenter alltid (så godt som) går to og to på do, men snakk om å dra det langt! 🙂 Der kan man sitte og le og tisse i kor, og det går kanskje hakket fortere for neste par som står ute å venter?? Når man slipper å vente på at den ene skal bli ferdig og så vente på neste? Når jeg tenker på det nå må jeg bare le mer!! Det var en forsåvidt surrealistisk opplevelse!?? Ja da, jenter i start-fylla prøver sånt..

Runde to og tre på do gikk vi en og en…!

Reklamer

3 kommentarer om “Du og jeg, -inn på do!

  1. ler meg ihjel av duo-doen enda en gang! :-))

    Vi reiser til øde bygder i lokale busser, kaprer høygravide venninner til pirat taxier, og setter oss villig ned på duo-doer!! Ingen skal si at vi ikke er åpne for å prøve nye ting i hvertfall! ;-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s