Great Garlic Girls!!

Starflight 2

God mat og drikke!
God mat og drikke!

Fredag var jeg og søster`n i Oslo-by`n å så Great Garlic Girls på Chat Noir! Siden vi nå fortiden nesten bare ser hverandre på sykehuset, var det topp at begge fikk fri til å gjøre noe annet! Vi langet først i oss grise-digg mat på TGI Friday, og  entret så erverdige Chat Noir for det som viste seg å bli ett forrykende show!! Frekt, sexy og morsomt! Jeg har sett GGG flere ganger og synes de er suverene! Har enda til gode å ikke fryde meg under et show. Og denne gang med Øystein Norheim Bø på scenen, en kollega, -ja, da blei det moro! På hjemmesidene står som følger:  

Great Garlic Girls er et kjent og kjært innslag på scener i hele landet. Etter 28 år i rampelyset både i inn- og utland er disse 3 hvitløksjentene like spreke og fulle av påfunn der de parodierer både norske og utenlandske artister.

Det er 14 år siden det sist var sommershow på Chat Noir. GGG ønsker å ta opp denne tradisjonen og hvitløksjentene fortsetter suksessen fra i fjor og flyr videre i år med «Starflight 2».

Se promovideoen for «Starflight 2» fra Chat Noir 2008 HER!

Den 1. juli har Great Garlic Girls premiere på Chat Noir, kl. 1930.

Her får dere oppleve nok et glitrende og fartsfylt show  med 70 – 80 kostymeskift i løpet av 80 minutter.
Med sitt fyrverkeri av et dragshow, lekre kostymer, humor, dans og fantastisk musikk skaper de en stemning og et humoristisk show som tar helt av.
Bak et slikt show ligger det nitid planlegging og øving, øving, øving.. G
reat Garlic Girls består i dag av medlemmene Terje Schrøder, Jonny Nymoen og Dean-Erik Andersen. Tidligere medlemmer av gruppen er Olav Klingen, Cårejånni Enderud og Geir Lillejord.

 Hvorfor “Garlic”???  Vel, hvitløk er som kjent et afrodisiakum og hyppig brukt over hele verden. Great Garlic Girls kan man så absolutt si er et “krydder” utenom det vanlige innen showbiz.

Great Garlic Girls har hatt enorm suksess i årenes løp, inkludert egne tv-show og deltatt i den høyt anerkjente Montreux TV festivalen i Sveits. De har også vært med i Melodi Grand Prix, og deltatt i mangfoldige tv-show i de fleste riksdekkende tv-kanalene i norge. GGG har til og med lagt New York for sine føtter med sitt show “The Ultimate Experiance”. Showet gjorde stor suksess og fikk overskrifter i aviser som “The Daily news” og “New York Post”.

GGG’s varemerke er humor og parodier. De har en unik evne til å parodiere kjente artister og personer, og ikke minst utføre dette med hurtigskift av kostymer som tar pusten fra de fleste. Kjente parodier er bl.a Tina Turner, Diana Ross, Madonna, Miriam Makeba, Cher, Whitney Houston, Anastacia, Kylie Minogue, Kronprinsesse Mette Marit, Prinsesse Mærtha Louise …og mange flere.

Showet går til og med 18. juli og anbefales!!! 🙂

Reklamer

3 kommentarer om “Great Garlic Girls!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s