Jeg SKAL ha ny bil..

Og jeg hater tanken!

Ikke fordi jeg er så sinnsykt glad i den krokan-farga bilen som står der ute, men fordi jeg ikke er bil interessert overhodet!! Ååååå!!! Som flere andre jenter jeg kjenner er det meg revnende likegyldig hva bilen heter. Akkurat som det spiller ingen rolle for meg om nabon heter Lars eller Vivi. Jeg blåser i navnet!!  Ikke er det spesielt viktig hvordan den ser ut heller. Farge?? OK! Farge er fint; gul, blå, hvit, grønn, rød, signal-lilla? FIIIINT! Det byr meg heller ikke om den har 10 eller 11 hester. Halvparten er på beite uansett.. Sånn ja, der skjønte alle bil-entusiaster at jeg er helt på jordet.. Jeg VET at en bil har flere enn 11 hester.

Det bryr meg ikke om det er alu-felger eller stål. Så lenge det ikke knekker, samma for meg! Det er kjekt med to sett så det er kjappere og legge om til sommer og vinter. Man kan jo da i teorien gjøre det sjøl, men det skjer ikke. Betaler glatt for det jeg. Jeg HAR gjort det, så vet jeg kan dersom punkterer. Det holder for meg.

Så har jeg hørt at det er viktig med kilometer og årstall… jada.. Jeg skal huske på å se etter det. Greia er jo bare at jeg ikke helt skjønner hva som er bra og dårlig? Fint med lite km selv om er litt «opp i åra»!?? Jeg er redd jeg får magasår! Så skal man sjekke for rust og huske å spørre om viftereima, sikker sjekke slakk i alt mulig og krabbe rund under bilen på alle fire. Ser virkelig at jeg gjør det.. I skjørt.. Jeg lurer på hvordan man skal få noen til å skjønne at for meg betyr det ikke noe!! Bare vær billig, gå fremover, vær hel-uten rust og smiiiil!!! – jeg kommer til å bli lurt.. Sånn rundt-om-snakk når det gjelder bil? Jeg sovner. Zzzzzzzzz…

Jeg skal ha en forholdsvis liten bil. Ser ikke at barnesete og bikkja er på vei inn i bilen nå, så det holder med noe forholdsvis lite, dog gjerne 5 dører.
Noe som kunne vært kult å ha er air condition!! Det har jeg aldri hatt! Nei da skulle jeg kost meg og kjørt rundt i 30 varmegrader med vinduene igjen! Uten ei dråpe i panna. Det gjør jeg ikke nå. Nå har jeg faktisk tak-luke da, ikke værst. Har hatt cabriolet også, men det er tøffere med A/C føler jeg.. Forskjellen på A/C og klima anlegg aner jeg ikke.

Også kunne det vært kult med sånn knapp. Jeg ønsker meg knapp.. Sånn man trykker på så åpner alt seg. Låsene altså. Og så *bip!* og blink! Åååå, det hadde vært tøft det og!! Har aldri hatt det heller. Har sentral lås nå. Var veldig tøft og få det og. Det jeg vil ta patent på er ringetone i steden for *bip!*! Tenk så stilig nå bilen min drar i gang U2 «it`s a beautiful day!!» i steden for *bip!*, på parkeringsplassen!! ååå .. moro!!

Det er det samme åssen girkassa oppfører seg så lenge det går fremover. Så ønsker jeg meg ei rein frontrute med vindusviskere som virker. Jeg blåser i hvordan lysene er.. Dioder eller hva pokker. Pærer er fint, så det lyser. Det er også det samme hva slags mat den trenger. Men det er nok lurt med ikke-strøm, jeg hadde glemt det, og hatt flatt batteri støtt. Så kan den godt være forholdsvis billig i mnd, dønn strøken og bare ramle ned i fanget mitt.. Ååååå.. Det skal jeg ha!!

Jeg gleder meg til ny bil jeg..!!! 🙂 nei, nå blei glad!!

GRATULERE!!
GRATULERE!!
Reklamer

3 kommentarer om “Jeg SKAL ha ny bil..

  1. He he,skal ikke komme med et standard guttesvar her…men skulle du trenge råd og vink kan jeg sikkert hjelpe deg..

  2. Ha, ha! Ingen grunn til å fortvile. Jeg har heller ikke særlig peiling på bil, og jeg er gutt! En kompis mente det var så ille at jeg burde melde meg inn i NAF, sånn i tilfelle jeg skulle få en punktering eller motorstopp der ute på veien. Så jeg gjorde det. Hvordan dette skal hjelpe vet jeg ikke helt, men jeg får i hvert fall medlemsbrev fra Norges Apotekerforening to ganger i året.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s