THUNDER!!! -nabomøte i gangen!

Endelig.. Gradene har droppa…
I går var jeg i hyggelig bursdagfeiring, men tilhørende liten tur ut. Varmt, varmt, varmt. Kom hjem ca kl 3 og prøver å sove. Registrerer at Tor igjen er ute i dårlig tid, men går og legger meg.. Får ikke sove, varmt, varmt, varmt. Ligger mer eller mindre våken i nesten to timer og hører på bråket ute, før jeg plutselig «finner» meg sjøl sittende på alle fire i senga med trynet mot vinduet, som er i hode-enden av senga. Det tok meg 2 nano-sekunder å snu «hvalrossen» til mindre flatterende positur i sjokk! Mine kulerunde øyne kikker forskrekket ut, helsikkes!! Det MÅ ha slått ned et sted?? Nære.. Ok, lusker meg opp mens jeg registerer i det fjærne at uttrykkningskjøretøyer er på vei.
Strømmen har gått, og badet svømmer i mørke..
Ut på verandaen ser jeg at det er bilen til naboen som leker uttrykkningskjøretøy. Har aldri hørt makan til blanding av bil-alarm og torden. Henter mobil for å sende melding, hun må jo være våken!? Når jeg kommer tilbake ser jeg nabo, barbeint i vannet som omgir biler på parkeringsplassen, men tre meter klissvått nedover ryggen, i ført.. jo da, en sarong!! Rimelig våt den og.. Litt febrisk prøver hun å få av alarmen.. Det går til slutt.. Jeg tenker; du kan da ikke stå barbeint i vann ute i dette været!!??
Det øser ned, bakken ute har fått ett par ekstra elver og vannet fosser snart inn døra. mer sommer 038
I gangen treffer vi på tre naboer til. En i litt klær, mann fra 3. Ei fra første etg, først uten klær men med ett stearinlys, og tilhørende datter på snart 5 i lettere sjokk, også uten klær. Ei mangla, uten at vi viste det, hu satt i ei seng i lettere sjokk i bråket…
Med store og egentlig veldig trøtte tryner står vi innenfor inngangsdøra neders i blokka alle 5 og ser på mer sommer 032vannet. Holder sluket?? Kommer vannet inn?? Mens mor får på seg tøyet kommer snart 5 og og skjønn liten pike ned til oss og ser ut.. Med den mest naturlige stemme sier jeg til 5 åring «kom å se! Åi, som det bråker nå! :)Så mye vann har vi ikke sett her før, er ikke det rart!??» Snart 5 åring ser sjokkert ut, det lyner og smeller så det ikke ligner veggen! Det ser ut som hun ikke skal få helt torden-skrekk, takk og pris, hun smiler litt forsiktig, og gråter ikke. Flink jente det!!
Nabo fra 2.etg vrir sarongen for vann, og vi sier God natt og God morgen ettersom det passer seg, og går inn til oss selv alle sammen.
mer sommer 043Jeg holder ut litt til på veranda og hører Tor reiser sakte men sikkert videre, knipser noen bilder og sovner til slutt.
Rundt kl 10 er det på`n igjen. Våkner av Tor på tilbaketur og tenker «fader, nå drukner blomstene på verandaen». Står opp, går ut og redder kassene inn under tak. Gradene er på vei ned, endelig.
2 runder på nettet, før sofa inntas med film klart på tv. DA sovner jeg. ENDELIG!
Våkner rundt 5 timer senere og føler meg for første gang på ett par uker ikke varm og klam. Takk og pris, dette trengte vi! Jeg kan nå ENDELIG melde om 16 etterlengtede grader og frisk frisk frisk luft.
I dag skal jeg puste!!

Reklamer

4 kommentarer om “THUNDER!!! -nabomøte i gangen!

  1. Det virker litt som du bor i ett sånn type «borettslaget på nrk» Veronica! Artig.
    Veldig enig ang tempratur da: DEILIG i dag!

  2. Tenker sånn at bra jeg ikke bor i din oppgang…eller nei jeg kunne tenkt meg det når jeg tenker meg nøye om..artig med litt sosial omgang i gangen da…å herre min smeller det fra deg om vær og vind he he…

  3. Her i blokka treffes vi uansett antrekk, vær og tid på døgnet!! Heeeerrrrlig gjeng jeg har til naboer!! 🙂

  4. Flirer litt,samtidig som jeg er takknemelig for at du ikke hadde kamera for hånden, der jeg sto ufrivillig «nydusjet» og hakket tenner 🙂 Lurer litt på om denne oppgangen er litt over middels sosiale:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s