22 grader

Før torden: 33 grader.. etter torden: 23, nå 22.. Klokken er 22:36. Det er sinnsykt lenge siden jeg har hørt MAKAN til bråk ute! Jeg ble stående på verandaen og smiiiile i blitz-regnet som en eller annen Diva.  Avisene melder om 2000 lyn nedslag på under en time, og det er vist ganske drøyt.

Etter å ha fått lyn-video av nabo, som bor litt høyere enn meg, og hørt det rareste jeg har hørt, tror jeg det slo ned i nærheten her. Lyn, bråk og børse-skudd på en gang? HJELP! Torden er ett veldig enkelt fenomen. Noen fikler det til med kalde og varme luftstrømmer og elektrisitet og tellinger og greier. Men! – Det er faktisk en mann som heter Tor! Tor er forøvrig eier av en veldig fin hammer. Når han kjører over himmelen i den gamle kjerra si som blir trukket av bukker, bråker det veldig! I dag hadde han skikkelig dårlig tid så det bråka litt ekstra. Mulig noen må si til Tor at han må stramme hjul lagrene..

Nå er jeg ganske tøff når det tordner fordi jeg bor i blokk. Vær så snill og ikke si at det er det mest utrygge stedet og

Tor med dårlig tid
Tor med dårlig tid

være i sånt vær. Jeg lever nemmelig med en sånn fantasi at de høye trærne ute ville tatt lynet før blokka, dessuten har vi garantert en lynavleder. Fra 1968, regner ikke med det er utløpsdato på dem:)

Jeg øyner nå muligheten for å få sove. Regner med at gradene kryper godt under tropenatt, og jeg skal slukne som et lys! Skjønt! Tropenatt er forøvrig når det er minimum 20 varmegrader fra kl 20-08.. Jeg ønsker på det sterkeste og unngå dette. Kroppen min er dessverre ikke bygd for å fungere i tropene. Den kan godt ligge som et slakt i vannkanten, eller på ett kjølelager, men ikke arbeide. Det må kroppen min nå om dagen, det er ikke helsemessig bra for hverken meg eller mine omgivelser. Så da jeg ikke jobber i hverken vannkanten eller på kjølelager, må jeg nok avstå fra jobb de neste 4 ukene…
Det er såpass kritisk i dette øyeblikk, at noe korrektur skal jeg LOVE deg å ikke lese..

Går å lukker opp kjøleskapet…

Reklamer

2 kommentarer om “22 grader

  1. jeg har funnet ut at du har rett – med lynavleder. At lyn ikke slår ned på samme sted 2 ganger er bare tull – flere høyhus blir truffet av lyn flere ganger om året, men man merker det ikke. Så du er trygg !

  2. Det var lite digg med litt regn og torden i går da..satt i vinduet og kosa meg mens jeg så på alle de fiiine lyna…å deilig å legge seg når det høljer ned….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s