BFF

Fryser noe så sinnsykt.. Bare på grunn av den smutti-dilla jeg har fått. Dra til sies. Ikke bare at jeg fryser, men begynner tvert å hoste og. Skuldrene oppunder øra og tenkte at litt finger trim hadde fått igang henda igjen. Selv om prøver å holde rundt glasset med genser`n ut over fingrene fryser jeg på meg kuler over hele kroppen. Ubrukelig..
Kunne tenkt meg en runde i mikron.
Egentlig skulle jeg skrive om BFF og Paris. I går benka jeg meg på sofan for å se en episode om Paris og de 12 små vennene i Hundremetersskogen. (Hvorfor heter det «benka» når det er snakk om sofa???) For de som evt. er litt «ute», og lurer på om hovedstaden i Frankrike har fått venner, så nei, – Paris som i hotell-arving bakHilton. Snerten, tynn og blond snelle som er kjempe smart, og flittig og flink. -sier hun selv. Jeg kjenner henne ikke så bør vel av den grunn være objektiv. (HÆHÆHÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!) Kort fortalt: Født i -81, oppvokst på Waldorf-Astoria Hotel, og har nok en liten ryggskade stakkar, da hun er merkelig bakoverlent på utrolig mange bilder.

Vel.. Jeg skjønte jo i utgangspunktet ikke ZIPP-ZERO av poenget med programmet. Ikke skjønte jeg det før det startet, ikke skjønner jeg det . I traileren for programmet ser man at Paris sier «TTYN» til en hun antagelig stemmer ut. Altså??? HÆ?? Hva i alle dager skulle det bety?? TTYN?? Hun ER jo «tynn», men stavemåten og språket sammenfatter antagelig ikke tenkte jeg? «thanks tusen you n….??» nei. Ante ikke.
I alle fall. Programmet starter og deltagerene skal vist vise seg fra sin beste side overfor Paris. Alle vil bli bestevenn med Paris!

Ok, oppgaven nå går vist ut på at de får kun-kort-tid på seg til å lage en reklame snutt for noen Paris-produkter. Det er to «bestevenner» i en gruppe. Snerten-tynn-og-flink-Paris gir alle sammen et lite hint som skal gjøre oppgaven lettere for dem. -«Sex selger!!!» -blunke med øynene og off you go!
Så kommer de inn, en etter en gruppe. Og jeg veit ikke jeg, men om jeg var 19 og trodde jeg ble bestevenn med Snerten-tynn-og-flink-Paris med det stikk ordet der??? Hadde gått gæli det veit du.
Ok, ser ett par bestevenn grupper så…..

Tror du ikke jeg våkna til rulle teksten?? Snakk om snorke-program!! Ikke fatter jeg HVORFOR i guds skapte verden at den dama skal på tv for å få bestevenn??? Ikke skjønner jeg hva hun skal med en bestevenn hun finner på TV?? Og hvis hun først skal på tv, hvorfor gjøre det så inni hampen kjedelig?!?
Hadde da vært mye artigere om hun gjorde noe annet?? Hva som helst faktisk? Har ikke hun vært på internett med noe «film» greier tidligere? Det var vist så morsomt for alle at, hun ville fjerne det! Unnskyld meg, Paris, men nå håper jeg jammen dette blir fjernet.
Det var artigere når du prøvde å jobbe på tv.. Men mista du bestevennen din da eller???

Jeg blei varm på fingra…
PS: TTYN: Talk To You Never…

Reklamer

3 kommentarer om “BFF

  1. Ler meg skakk – dette dusteprogrammet har jeg sovna til og – Programmet er helt døvt ! Poenget med å bli bestevenn til Paris – hvem ville bli det egentlig ? Glimrende skrevet !

  2. I dag vil eg skriva på nynorsk. Det passar so bra til namngjetne personar som Paris Hilton, tykkjer eg. Omtalen din av BFF fær det til å gå kaldt nedetter ryggjen min, og då har eg ikkje ete ein einanste smutti ein gong.

    Det er hyggjeleg at det fins nokon som kan åtvara oss om sånne program; dei kan jo ikkje væra bra for helsa vår. Ikkje likar eg spyrjeprogram heller. Sånne der ein kan vinna ein million ved å svara på: «Har pingvinar kne, i so fall kor mange og kva kan dei brukast til?». Skjønar?

    So var det dette med «å benkja seg foran fjernsynet». Uttrykkjet stammar nok frå fjernsynet sin barndom. På den tida var det jo ikkje so mange som hadde oppfunne sofaen enno. Man hadde benkjar. Og det måtte ein ha, for fjærnsyn var so selsynt i dei dagane at heile grannelaget kom for å fylgje sendingane. Man trong mange benkjar, for på den tida såg man på alt, til og med prøvebiletet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s