Til Deg!

TUSEN TAKK FOR AT DU LESER BLOGGEN MIN!

Jeg forventer overhodet ikke at alle får med seg alt, men etter en snart 70 innlegg eller der omkring begynner tilbakemeldingene og komme! Det er veldig moro!!! Da jeg var liten lærte jeg at man skal takke! – og da jeg ble større ( i takk20-åra) måtte jeg pent lære det en gang til, at man skal takke. I løpet av livet glemmer vi å takke, vi vrir oss heller unna og sier; -æsj, det var da ikke noe, eller nei den har jeg hatt i hundre år. Si «Takk!» for pokker! Særlig jenter! Når noen skryter av deg så Takker du pent! (skjenne-preken!)

Jeg ble jo nesten «trua» til å blogge av Svigerfetter som mente dette var noe for meg. Og det tok sin tid, men her er jeg da. Det forunderlige er jo at jeg trodde jeg skulle gå tom for «emner», men det dukker opp noe overalt. I telefonsamtaler, på tv, på jobb eller trening. Reklamer på tv og det er liksom ikke grenser for hva man kan blogge om! Og nå har jeg fått så mange kommentarer på bloggen at det må jeg blogge om og Takke for. Mange av innlegga mine er jo lange som vonde år, så jeg er imponert over at noen faktisk kommer igjennom. Sorry, det er ikke så mye jeg får gjort med lengden på dem, det bare stopper liksom ikke før jeg har skrevet meg helt vekk! – rart det der? enten starter jeg feil, eller så slutter jeg feil..

Innrømmer glatt og hellig at jeg noen ganger lurer på hva jeg tenker på. Svarte; her legger jeg ut?? Eller gjør jeg det? Jo, for de som leser og «kjenner meg», vil jeg tro at oppfattelsen av hvem jeg er kanskje kan endre seg litt. De som faktisk kjenner meg, blir ikke så overraska. Jeg prøver å være «snill» med de jeg nevner i bloggen ved å ikke legge ut fullt navn, men jeg tror de det gjelder vet når de blir nevnt. Jeg får evt prøve å gi dere «nick».

Her om dagen sa en kollega til meg på jobben; «du, det står en schwæææær hval bak deg!» ….. Hmmm.. Jeg fikk jo stå-pels og frysekuler selvsagt. Og tenkte «+(=)(&/¤%¤!»!!!!!!!!!!!!!!!!!!» (faen i helvete)!!! Men hallois, det er jeg som har utlevert meg sjøl? Og det er min frykt. Jeg må faktisk velge å takle sånne kommentarer når jeg legger det ut i syber-space. – det innlegget heter «angst!» ( Heter det forresten syber-space? 🙂 jeg synes det er så fantastisk kult å skrive det!!!)

HEr en fredag fikk jeg høre; Du skulle vært poet du! – Æææææ Poet?? Jaha???  – Ja, den bloggen din!!!  Hmmmm.. 🙂 Jøss, leser du òg, tenkte jeg!?! Så koselig! Jenter synes jo sånt er veldig koooooselig! Det er ikke flere hundre tusen akkurat som leser dette, men hits-statestikken tikker sakte oppover, og farta på tallet er jo ikke det viktigste.

Det viktigste er; «Ja, den sjekker jeg hver morgen til frokost!» eller «Herremin, både jeg og Frk. B leser den!» «Klart jeg hoppeklikker inn på bloggen din!!» Jøsses, sier jeg!! Tusen takk!!! Det er drit-kult når jeg får tilbakemeldinger fra folk jeg ikke har snakket med på hundre år, gått på skole med, stått i kor med, eller nye bloggere som ønsker tips!  Etter jeg skrev innlegget «Hva er det som skjer i verden?» fikk jeg en tekstmelding som sa; takk for påminnelsen, her er min gode gjerning for dagen.. (..)!  Den kom fra en venninne av en venninne. På en skala fra en til ti ble jeg glad opp mot en god atten tenker jeg! Moro! Og det er kult når folk sier; «det kan du blogge om!», eller jeg får hyggelige meldinger på innboksen på fjes eller mail!

Jeg kan ikke se nøyaktig hvem som leser med mindre det blir kommentert enten her eller på andre måter direkte til meg. Jeg kan se om du har kommet inn på bloggen min via fjes eller andre sider og jeg kan til en viss grad se hva som leses. Jeg er ikke så opptatt av hva du leser, eller hvor ofte. Jeg er opptatt av, og trenger, er å få uttrykket meg og tømt litt ut av hodet… Nei nei nei!! Det siste der er bare juuug!! Det er ikke pent å juge. Unnskyld. Selvfølgelig tømmer jeg ikke hodet, jeg bare legger til mer:)
Det blir spennende å se hvor lenge dette går. Dersom jeg sitter og blogger om at jeg snart skal feire 70 års dag er det kanskje på tide å få tvangstrøye i gave. Jeg tør ikke tenke på hvor mange innlegg det blir da. Så er det sikkert noen som vips har regnet ut gjennomsnittet? Ok, dama er 33, ca 70 innlegg på 2 mnd.. Hvor mange er det totalt når hun skal feire 70 års dag? JEG HATER MATTE!!!  Spørsmål som 7×8 er HAT, og jeg svarer ikke. Jeg har en far som regner prosenter og shit i huet, og jeg har aldri tatt han i noen feil! Han digger sånne spørsmål, og jeg har fått dem hele livet. Hva er 14×6 da? Gløm det.. Men jeg kan skrive! Det er ikke han så god på. 🙂 Signatur og ferdig med det.  Enda godt ikke alle er like her i verden. Hadde blitt vannvittig teit og ensformig om alle gikk rundt og tørr-regna matte stykker hele dagen.. » Når kommer du til middag? – eh. jo; Kvadratroten av 4 pluss 232 delt på 100. » så kan du trekke fra sannsynligheten for at jeg kommer for seint pga irritasjon..

Og der kom bevis nummer gunn-veit på at jeg har ett overfylt hodet, som ikke holder fokus bestandig. Skrev meg bort fra takke talen min uten å mukke!

🙂 Takk for tilbakemeldingene! Alle sammen!!!  🙂

Reklamer

8 kommentarer om “Til Deg!

  1. Poet, jada….det er du. Truet er vel å ta i. Lå mye uforløste saker i det hodet fra før. Nå er det gått 70 artikler. Spørsmålet som da dukker opp følgende: Hva ønsker du å lære mer om ? Hva ønsker du å skrive mer om ? Kan du inndele svarene på disse to spørsmålene i 2 kolonner, med 10 punkter i hver kolonne ? Kan du så sammenfatte begge to for å se om det er noen punkter som går igjen. Om du finner noen like punkter, vil jeg anbefale å skrive om disse. Da koser du deg med å skrive, du lærer det du vil – og sannsynligvis vil du skrive bedre fordi det interesserer deg. Jeg har nå kjøpt SKRIVEBOKA – som du skal få låne når jeg er ferdig. Så kan det være et prosjekt. Formål: Skrive noveller, historier og spennende saker som – like de du leser hver eneste dag. Da blir det moro da !

  2. PS. godt du tok bort dette kravet om e-mail og nanv og alt mulig på kommentarene ! Jeg leser bloggen hver eneste dag og det er en fornøyelse !

  3. HÆ??? ler meg i hjel? Har jeg tatt bort noen krav!? Så fint da! Bare hyggelig det! 🙂 Når det gjelder de to kolonnene så vet du jo.. Jeg ramla rett ut til høyre akkurat som med .. ja hva var nå det igjen?.. nei har glemt. Tags og…?? Pings ja! 🙂 forklar en annen dag, så jeg skjønner! 🙂 Takk for at du leser.. og jeg kaller det «true» når man tilslutt får oversendt to linker og man egentlig skal være glad det er to så man faktisk har et valg? 🙂 Men det var fint å bli «trua» til dette. Tror det blir moro. Foreløpig har jeg ikke lært allverdens.

  4. Dette var morsomt! Kjenner meg GODT igjen i matte-snakket.. orker ikke det. Skriver heller! Nå har jeg blogga og, og det ble særdeles ikke morsomt.. hehe:-)

  5. Takk asså!!! 🙂 jeg har lest og kommentert bloggen din og jeg er fornøyd veit du! bare skriv litt mer!! Gjerne hele dagen? trenger du blogg tips eller?? 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s