SNAP! – og andre saker fra 90-tallet!

På vei fra bleie-disco til voksen-nok-til-å-komme-inn-uten-falsk-legg-disco!

Oppgave til alle som leser; klikk på linken lengre ned og trykk play, SÅ leser du!!

I 1989 kom den tysk-amerikanske gruppen Snap! og bombarderte oss med flere hits. Med Clynol`en godt festa i panneluggen, Levi`s 501 godt plassert litt for høyt opp i ræva og for stramme skinnbelter i livet! Jeg husker hadde verdens største Diana Ross hår grunnet permanent, jeg hadde hårmascara og store store hårstrikker,  og  jeg husker at om jeg snudde hodet og så til siden, så jeg ca 70 cm rett ut for øret enden på en skulderpute. Gutta hadde gardin-sveisen litt løst og ledig og jentene vaska manken med Finesse. Livet var herlig du!Den gang skulle man ha det  alle andre hadde, eller dø. ALLE skulle ha like sko, bukser, skjorter og jakker. De fleste hadde verdens mest ned-køla ryggsekk og vi var de kuleste i gata, og på toppen av det hele vi begynte å bli voksne!

Døden på Oslo S gikk på kino, vi tok farvel med da verdens lengst regjerende monark, og i -92 startet Tv2 sine sendinger, Bill Clinton blir president og Drammen Teater blir totalskadd i brann 10. desember -93. Musikken dundra i øra fra en gjerne rød walkman og vi gikk i takt med MC Hammer, Vanilla Ice og 2unlimited. Vi sang «KLF!!!! Ahaaahahaa!!»  Sinnead O`Connor forkynte at; Nothing compares to you,  og Mr. Big sa han var den som Want`s to beboot with you. Jeg må glise. Sancho Boots og  hull i buksene, rimelig kuuule!! Ting var «hipt» og vi hadde masse «stæsh», og vi avslutta hver 3.setning med  «liksom» eller «esse..»  Vi hadde verdens største kjærlighetssorger, og foreløpig  lite kunnskap om livet, selv om vi kanskje levde i den mest turbulente tiden av hele vår tilmålte tid på planeten.

Og vi hadde Snap! «Rhythm is a dancer»,»Cult of Snap» og «I`ve got the Power» er noen av hitene.! Jeg husker fremdeles de Kule Gutta som «kunne danse» mens de vrei seg på dansegulvet i et tempo man ikke trodde var mulig. Foreldre som lurte fælt på om det var dans?!? Hip-hop, far! Hip-hop!!

http://www.youtube.com/watch?v=Tq_B_LJeoy8&feature=relatedBare hold pila over linken og press play!

Lørdag 2. mai kommer Snap Feat. Turbo B! til Comback i Drammen og jeg drar jaggu meg. Skal drømme meg tilbake og turbo1digge! Gleder meg!

Kommer du?:)

Reklamer

En kommentar om “SNAP! – og andre saker fra 90-tallet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s