«Walking with Dinosaurs»

dinoShowet kommer til Norge og jeg skal se! Håper jeg da!

27. oktober til 1.november braker det løs.  Showet er på norsk og varer i ca. to timer. (Og de to timene var med forbehold?? Sjelden man leser at de har det på show) Det eneste jeg kanskje setter litt spørsmålstegn ved, er aldersgrensen på tre år!? Hallo, jeg kommer til å bli skremt liksom? Ok, mulig jeg er  lettskremt,  men 3 år??? Er ikke det litt tidlig? Hadde ratt dæva jeg da. Men det er sikkert fordi jeg er litt pysete.

På sidene til Oslo Spektrum står det å lese:

Underholdning utenom det vanlige
Kunnskap kombineres med en levende fortalt historie om dinosaurenes levetid, fra de dukket opp i Triassic-perioden til hvordan de utviklet seg til kjemper i Jurassic-perioden og til slutt døde ut. Det spektakulære showet tar deg med inn i et eget univers hvor dinosaurene går rundt i salen, og publikum virkelig får ta del i dyrenes kamp for å overleve. Dette blir underholdning i særklasse for hele familien. Skaperne av showet har brukt 6 år på å gjenskape de gigantiske dyrene, som besøker Oslo Spektrum i form av animasjon, avansert datateknikk og spesielle effekter verden aldri har sett maken til. Dinosaurene har hud, muskler og fysikk som de ekte skapningene. Avansert datateknikk gjør at de puster, flekser muskler, skriker og viser følelser. 

Det er jo bare nødt til å bli bra!? 🙂 Billetten koster 395,- og det blir ett anderledes show, godt stykke unna The September When sist gang jeg var i spektrum! Hihi!

t-rex2Dinosaurene levde for (hold deg fast) 200 millioner år siden. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg ikke ville vært hakket reddere for å gå i skogen om de fremdeles hadde vandret rundt!? Hadde det funka tro, mennesker og Dino side om side? Ser det vel ikke for meg. Vi har vel kanskje nok med å lete etter Nessie, og Den Avskyelige Snømannen. Reklamen går på tv om dagen, og det ser jo bra ut!? 

Serrei ved siden av T-Rex?? 🙂

Billettene får du på www.billettservice.no

               

Reklamer

7 kommentarer om “«Walking with Dinosaurs»

  1. Jeg så reklame for dette på tv. Syns det ser skummelt ut jeg. Nå er jeg jo livredd småkryp, tenk deg når jeg ser en DINOSAUR, som jeg vet spiser mennesker. Men hvor har de funnet disse dyrene? Noen som har hatt dem i en dyrehage, og hvordan har de blitt tamme?? Jeg undrer….

  2. hehe.. plastik-fantastik så er det ikke sååå farlig håper jeg. Men enig, skal se med skrekkblandet fryd og være litt småtakknemlig for at de er utdødd.. 🙂

  3. hallo – så flott da ! wow – jeg er imponert jeg ! ny side, nye farger og finish ! wow – pinge litt nå – så tenker jeg du !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s