Grandiosa!

Grandiosaen er som Se og Hør eller Grand Prix. Man skal helst ikke innrømme at man liker det, leser det eller ser det. Fatter ikke hvorfor det kan være så krise? Hellstrøm og gutta skryter av at de aldri har smakt Grandiosa, og er stolte av det.
Jeg var akkurat på benzer`n og kjøpte en. Sikkert svin dyr. Deilig. Grandis og Tangerudbakken. Gull for meg det. grandiosa

Grandiosaen er Norgest mest spiste pizza. Favoritt pizzaen! Supervidunderet så dagens lys  i 1980. Siden den gang er det solgt mer en 340 MILLIONER Grandiser! 285 millioner er solgt av bare den vanlige varianten! I året spiser vi nordmenn mer enn 50 millioner dypfryste pizzaer! Det vil si at det går med en hvert sekund! Åkei, der er jeg kanskje ikke helt. Hvis man legger alle de pizzaene etterhverandre vil de rekke strekningen Oslo-Roma hele seks ganger!!

110 000 nordmenn sier de spiser Grandiosa på Julaften. Dog er nok dette også som formiddagsmat eller kveldsmat. (Håper jeg!)

Grandiosa består av mel, kjøtt, ost og grønnsaker. Dette er anerkjente råvarer i ethvert sunt kosthold. 100 g Grandiosa gir 220 kalorier, og fordelingen mellom proteiner, karbohydrater og fett i produktet er god. Grandiosa Original inneholder kun 7 % fett. En god variasjon i kostholdet er nøkkelen til god helse. Grandiosa kan fint inngå i et sunt og variert kosthold.

I dag finnes det 9 varianter av produktet. Det er den gode gamle vanlige Grandisen, pepperoni, uten paprika, kjøttdeig og løk, taco-varianten, lørdagspizza, full pakke, spelt og til slutt pizza snurrer. Og vi eter alle sammen.

 Produktet fremstilles ved Stabburets fabrikk på Stranda i Møre og Romsdal, den selges også i Sverige og Finland       

Grandiosaen har blitt et fenomen i norsk matkultur som det nesten er litt pinlig å være bekjent av og like. Jeg gjør det, og jeg tror jaggu du gjør det og..

Det kalles ekte kjærlighet!

Reklamer

9 kommentarer om “Grandiosa!

  1. Og jeg vil tro Stabburet ringer så snart du har pinget artikkelen ! ..:) synes fremdeles ikke det kan klassifiseres som mat. Noen må jo spise vanvittig av disse, for jeg og de rundt meg har ikke spist noen…

  2. Du burde jaggu blitt sponset med gratis Grandis ut året du nå Veronica!
    Takker meg heller til de ferske pizzaene man finner på Rema jeg… De smaker lissom mere pizza :Þ

  3. Herlig! Det betyr at jeg ikke trenger å få dårlig samvittighet her jeg sitter å trøkker innpå en porsjonspakke med Grandis kl 10 på morgenen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s