Tangerudbakken Borettslag Del II

Jeg har mange treff på «Tangerudbakken».  Det betyr at dere ser programmet! Jeg blir glad! 

Reprisen på følgetongen om de rett og slett HERLIGE menneskene i Tangerudbakken Borettslag er på Søndager kl 1830 på TvNorge.

Programmet går mandager samme kanal kl 2030. Linken til TvNorges sider er:

http://www.tvnorge.no/programportaler/tangerudbakken/tangerudbakken

For dere som er nye i serien; Vi følger 6 mennesker som lever ett litt anderledes liv på grunn av sine medfødte evner. Jeg velger å kalle det evner og ikke handikap, da de ser ting som vi burde se og sier ting som vi vanlige burde si. Disse menneskene er; Anne, Bjørn Terje, Cecilie, Hege Anette, Olav og Hans. Alle med sine spesielle evner, noen muligens like hverandre men de er som oss, helt spesielle på hver sin måte. Det bare synes litt mer.

hansHans er utrolig opptatt av tid. Hvem er ikke det? Vi skal rekke alt fra morgen til kveld, det skal Hans og, han bare ser på klokken konstant og sier «Hakke tid!».

 

Anne synes alt er fryktelig koselig. Mens hun ser ned, rister litt på hodet og innrømmer igjen at; det er veldig koselig!!anne Cecilie er forelsket og mener at jenter bør være litt opptatt av hygienen, mens hun nøye legger mascara men vidåpen munn og stor konsentrasjon, før hun løper og bølleringer-på hos Grimdalen. Og i fullt firsprang løper tilbake til sin egen leilighet med et helt kamerateam på slep og roper; Fort, fort, fort!! Grimdalen (Olav) er fotball interessert og den store drømmen er å se kamp på Lerkendal og synge; «Rosenborg, å Rosenborg!» Han har også forøvrig en av Norges største Se og Hør samlinger.

Hege Anette har Downs Syndrom og forteller at hun nok må leve med å være litt anderledes. «Det er ikke noe jeg kan flytte fra» sier hun. Man får jo bare klump i halsen, og jeg tar av meg hatten!

bjc3b8rnterje1Bjørn Terje sliter med kiloene og skal gjerne trene litt. På kjøleskapet har han en liste over hva han skal spise og ikke spise. Han leser med andakt og er veldig dedikert til oppgaven. Det er bare litt vanskelig når beste-kameraten Hans langer i seg skolebrød ved siden av. Bjørn Terje har kjæreste på 10.ende året. «Min elskede» sier han og kysser henne på kinnet.

Imponert  jeg. Over det levende, over det sårebare, over åpenheten og ærligheten. Hvis du ikke har sett det så se! Le, gråt og lær! Ta deg i det minste tid til å gå inn på TvNorge linken og se videoen..

Reklamer

En kommentar om “Tangerudbakken Borettslag Del II

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s