Jeg lovte å blogge i natt!

I går var jeg og Nabo en liten tur ute. Det hele startet med at påskekjeda seg hjemme. Knakk ei flaske bobler så bar det rett ut med drosjemannsbil som jeg tror hadde stjælt både karosseri og bensin. Dæven, har aldri kommet til byen på 4 minutter før. 173 kroner, takk skal du ha. 🙂

Byen var vel ikke pakka med folk men det var noen kjente. Vi traff blandt annet FA, «blondie», nordboer`n og Eker`n. (neida, bare dere som skjønner hvem dere er. – og alle andre jeg kjenner som leser kommer selvsagt til å spørre.. ! haha!!) Det blei litt blogg snakk og jeg fikk jo vite at både Blondie og Eker`n har lest bloggen min! JIPPI! Fryktelig moro for meg og blogge da! Så jeg sa; jada, dette skal jeg skrive om. Blondie har fått beskjed om å starte sjøl, så får vi se hva de andre gjør. En som heller ikke skal nevnes med navn, la oss kalle vedkommende Ola Nordmann, skulle ikke blogge i det hele tatt. Fordi det ville jo tatt et år, MINST! hehe. Det er jo akkurat det det gjør. 🙂 Dog med litt fler enn ett innlegg.

Det heldige med ikke akkurat pakka tilstander ute er jo at man faktisk får tid til å sette seg å snakke med folk. Den store c3b8ldeilignedturen i går var at vi ikke fikk Guinness`en vi trava i høyt tempo over torvet for. Nei da. Drammen var Guinness tomt i påsken. – og hvor mange jenter (sorry, Nabo; DAMER) er det vel som raser over torvet for å drikke Guinness? Det er jo ølet alle spiser med gaffel. Tjukt, mørkt, beskt og jævlig sier jentene spesiellt. Nei da! Det er ikke sånn. Trikset er nok å starte sin Guinness karriere i Dublin/ Irland. Det gjorde vi. Da nyyyter du den faktisk når du får den på fat hjemme og. Øl-boksen med Guinness, nei, dropp. Moro med den ballen som er inni, men det er ikke så godt. Ok, mulig jeg skal blogge mer om Guinness senere.

reklame1For som Sir Arthur Guinness sa: It`s good for you!

 

 

Da etter kyllingburgermiddagsstopp før drosjemannsbil hjem igjen var utført.. Dønn, jeg så siste halvtime av Kill Bill og konverterte til sovestilling.

Herrlige skjærtorsdag.

Stalltips: Dra til Dublin, drikk Guinness der og besøk Jameson museet på første forestilling, Whiskey til frokost er tøft. Du kommer ikke billigere frem med rask taxi, det kosta like mye hjem, og burgermiddag på natta er jaggu meg undervurdert.

Jeg må kanskje; se resten av Kill Bill filmen(-e)

Jeg skal muligens; Lage blomkålsuppe etterpå. – nå sjokko, mer sjokko!

Reklamer

5 kommentarer

 1. Alt det du har spist det siste døgnet er jo super-sunt ! Men om du holder på slik de neste 3 døgnene også, vil få vitaminsjokk bare ved å lukte på ei gulrot.

  Sjokko er sunt ! JADA
  Guiness er sunt ! JADA
  Blomkålsuppe smaker Balle – YES
  Det er kun Fernet Blanca som er verre enn Whiskey

  Det eneste som er sikkert – er at du har en fin blogg !

 2. Snakker om kveldens største nedtur; Desverre jeg er tom for Guiness, men har alt annet da!! Herremin, hadde man ønsket alt annet, hadde man vel ikke tatt seg bryet med å krysse torget i utgangspunktet?

 3. Hahaaaa.. ballen inni boksen! Det er faktisk bare den som er litt fiffig i den boksen! Hehheee:o)
  Hvor i Drammen er det Guiness??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s