Markedsfør noe som virker da!!

Når jeg stod i dusjen nå, kom jeg til å lure på om det sendes mye reklame på tv for noe som faktisk virker?

kontroll2

Jeg har type skikkelig masse og langt hår (synd frisøren min har senebetennelse !!) og jeg har et sluk som får kjørt seg fra tid til annen. Mandag var det jaggu tett igjen. Ok, jeg lot meg reklame-påvirke og kjøpte JIF-avløpsåpner. Du husker hu svigermora med klypa på nesa, JIF+svigersønn, så vips, åpent avløp. Kjørte nedi hele flaska jeg altså, men like jævla tett spør du meg!! Så da var det tilbake til butikken og rett til Plumbo-hylla. Det vindundermiddelet der tar jo alt! Fjerner sikkert røra tilslutt og men da kan jeg i alle fall dusje så lenge.

Så har vi sjokkolade. Jeg digger faktisk Stratos-reklamen, kun fordi kua er så kul, men sjokko er vel i seg sjøl ikke bra? Det er garantert noe jeg finner ut av i løpet av høytiden. Man kan nok si at det virker, men kanskje litt mot sin hensikt? Hvis man da ikke har tenkt å legge på seg 12 kilo eller ha energi-kick i 7 minutter av gangen for så å rase rett i kjeller`n?

Så har du Antix. Jeg spurte en venninne som sliter litt med munnsår (de sier jo ikke si herpes på tv) om det virka og hun grein bare på nesa, og sa at skulle noe virke på henne kjøpte hun det i utlandet (les; sverige).

Garnier; Hvis alt det de produserer virker fatter ikke jeg hvorfor ikke annenhver dame går rundt å ser ut som en million dollar? Rulle-stick som fjærner bæreposer under øynene??? HÆ? Ikke gå på den da folkens. Håret mitt tåler det meste men Garnier shampoo er det eneste som får det til å se ut som ei høysåte mitt i ånna.

NetCom Talkmore; fyttihelvete!! Jeg håper salget har gått NED, da de reklamene er sååå sinnsykt dårlige!! ÆR DET MULIG!!?? Skam mot dialekten!

1881: HAT HAT HAT, bruker konsekvent noe annet der jeg kan.  Kan ikke fordra melodien og det er DYRT! styr unna.

Nesespray; «Heter det sycomb eller SAYKOMB?» Snakk om å få den på hjernen. Men håper den virker både mot tett, rennende, stor og liten nese. Gjennstår å prøve.

Activia; jeg hadde en ansatt som prøvde det. Det gikk to uker så lå hun rett ut og var dritt-sjuk. Som i DRITT-sjuk. Dropp det, spis heller sunt.

Hjelpes, det er utrolig mye dårlig.

Men en reklame skal ha skryt: det er www.psykisk.no  Dette er viktig! Siden er rettet mot ungdom og mental helse, reklamen er bra, og den sier det den skal. Sjekk ut siden og still opp for noen som trenger det!

Pluss til TV2 for å ikke sende reklame midt i filmer (Die Hard gikk i ett uten tisse-pause her forrige dagen) og MINUS til TV3 for å sende mer reklame enn programmer.

tv2

Reklamer

En kommentar om “Markedsfør noe som virker da!!

  1. Veronica! Du skriver så levende og bra!! Fortsett sånn! =)
    Forøvrig digger Thea også Stratos reklamen, sier: «Dææ Kua Mamma! Sie møøøø», for ikke å glemme: «Thea få sade?» (altså Thea få sjokolade?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s