Hvor blir den av??

Energien min altså!??!!

Jeg kan sitte på jobben og tenke at når jeg kommer hjem skal jeg… bla bla bla… Masse greier. Rett og slett kutte ned på listen min som heter «Må gjøre». Nei da.. Når jeg kommer inn døra.. Bang! Rett ned i hvilepuls. Gidder ikke noe og går rundt å leiter etter løsta. Shit man, snakk om bla bla bla.. Fader altså.
I dag er det strålende sol og man burde være ute. På tv er det noe så teit som Blake Carrington m/ familie som regjerer, og det bør jo ikke fange en så man faktisk blir sittende? Unnskyldning all mass! Jeg bør rydde. Jeg bør kaste og jeg bør sortere. Mulig de begrepene er for vide? Hvis jeg tenker; ta nå den veska du brukte i helgen og legg den på veske-plassen i alle fall! Sett på oppvaskmaskinen og rydd i skuffen under salongbordet… Tja, det hadde vært litt mer konkrete begrep en Rydd, Vask og Sorter.
I steden sitter jeg her og blogger om at bør være flink? Ja, jøss du, detta fungerer!!

Takk og pris har jeg mailet litt om det med nabo i dag og jeg er nesten glad for å kunne si at jeg tror hun har det på samme måte. Tror faktisk hun sover bittelitt da svar på msn uteblir. Jeg lurer litt på om ikke internett gjør meg fryktelig innaktiv? Særlig i dag?

Har i tillegg dratt på meg en betennelse eller gunn-veit-hva under foten så trim-unnskyldning er også godt i hlindavn. 

(Herremin, sjekk den panneluggen til Krystal!!!! 🙂 Snakk om gardiner!)

Vil ha energien min jeg… Hviler litt mens jeg ser om`n kommer jeg..slappe-av ( og der fikk jaggu Alexis besøk av sin ukjente sønn! 🙂 Enkelt i Dynastiet du!?)

Reklamer

3 kommentarer om “Hvor blir den av??

  1. Hehe… Si i fra om vi skal gå en tur en dag, bor jo rett ned i gata 🙂 Og gla i sofaen om dagen jeg med :))

  2. ja, vi kan godt gå en tur en dag! 🙂 Sofa sliter`n her har tatt seg sammen og gjort litt, nå ned i sofa igjen. Beinet streiker men det blir bra igjen!! Da synger jeg ut! Veldig klar for en tur rundt kollen feks!!

  3. Ut i skogen og opp i trærne – det kler deg ikke å være giddalaus ! Det kommer tilbake – når ting blir enklere og våren kommer !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s