Mine verste…

Den verste lukta jeg veit: Er nok lukta på Tofte. NO AFFENCE til alle de som bor der, men jeg hadde ikke fiksa det!! Hjelp. Jeg har vært der ute i kundebesøk for 4-5 år siden og jeg klarer fremdeles ikke å få meg til å dra dit igjen. Snakk om gorm-lukt! Tenk deg å ha følelsen av å måtte spy, kaste opp, levere og rope på æljen samtidig. 4xmagasjau er ikke spesiellt digg. Særlig ikke når du sitter og skal oppføre deg i tillegg. Jeg kan fremdeles lukte om noen av gutta på smelljobben har vært der ute.. ÆSJ! Nest værst lukt må ha vært den kyllingen Mon-Veron`s malerfirma var på vei til å steike en sen sommernatt i Bodø. Godt ikke alle hadde fått i seg like mye og fikk stoppa oss. Hadde vært sjuk enda om hadde spist den.

Det som gjør meg mest sinna: Urettferdighet. Fatter ikke hvordan folk kan være urettferdige. Jeg kan skjønne om man tar en «hvit» en, men om noen går inn for å såre, skade, dra nytte av andre eller på andre måter bruke mennesker rundt seg for å hevde seg selv, eller vinne noe.. Satan.. Jeg blir gærn.

Værste følelse: Min egen likegyldighet. Akkurat nå om dagen føler jeg meg ikke glad, ikke sur, ikke lykkelig, ikke sint, ikke noe.. Det er en helt gruuusom følelse. Det meste bryr meg midt i hekken og ikke det en gang er noe spesielt å henge seg opp i. Jeg er stortsett full av meninger og livsgnist, men akkurat nå er den borte og jeg leter. Finner den igjen, men er ikke sikker på … Noe..

Værste smak: Jeg vet ikke helt hva som er det værste men jeg liker ikke juice med fruktkjøtt. Fordi jeg enten spiser eller drikker. Jeg liker heller ikke seige ting med dårlig konsistens som flyter/ sklir rundt. Feks. kunne jeg aldri tenke meg å slurpe i meg rå østers. Ei heller rått egg. Jeg vil heller ikke spise hvalkjøtt, og jeg spiser nok aldri tomat som eple.

Værste egenskap: Jeg er dårlig på å ta meg nok av meg sjøl, og gjøre gode valg for meg. Kan fort ta på meg og si mye ja, men plutselig en dag står man der da, med skjegget fullt av postkasser. (Ikke rart «Krompen» måtte søke om å beholde skjegget?? – jeg burde ikke fått beholde mitt alltid) Jeg er blitt bedre på å si i fra når det trengs også for min egen del, og jeg øver meg på å ta på meg mindre. Man trenger ikke å være verdensmester for alle bestandig. Og.. hater å si det.. men har passert 30 og er ikke 20 lengre. Ting forandrer seg, og man må bli voksen til slutt.

Værste idrett: Som mulig nevn tidligere; ball. Meg med ball er som fot i pose, og overhode ikke hånd i hanske. NOT. Ku på travbanen, transe på hekkeløp i kjole og høye heler, silkebokser og svette baller, Yellow og dårlige høytalere … Get the point??

Reklamer

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s