4 ting jeg er flink til!

Rett og slett på oppfordring fra en av min lesere (digger å ha en leser!) skal jeg tenke meg om og fortelle om 4 ting jeg er god til:
1 Jeg er drit god på å dusje!: Og med det mener jeg raskt! Mulig det kommer av min nøye planlegging, men mest kommer det nok av rutinen. Når man jobber på «supermann-fabrikken» blir man drit god på å dusje kjapt! Det er selvfølgelig fordi jeg finner det ulidelig kjedelig. Skulle noen ganger ønske jeg kunne føle hvor deilig det er å dusje, men nei da, det er kjedelig og må der for gjøres unna i en fei! Ca 5 minutter fra går inn til er ferdig. OG jeg har ikke kort hår heller, men metervis som må shamponeres og balsameres. Går drit fort, ergo jeg er flink!dusj
2 Vaske på kjøkkenet!: Når jeg lager mat (koker ris m.m) er jeg skikkelig flink til å rydde rundt meg samtidig. Går ikke å spiser før kjøkkenet er blåst. Dvs. at dersom feks. stekepanna har vært i bruk, er den rein før jeg setter i gang kjevemusklaturen. Ovnen er flekkfri ( så langt det er mulig med en årgangs-ovn) og det jeg har av vaskemidler.
3 Jeg har en fantastisk evne til å huske sangtekster: Jeg aner ikke hva dette kommer av, men jeg husker sang tekster! (Gjerne bursdager også forresten) Trenger ikke høre sanger fryktelig mange ganger før jeg husker ordene. Nok fordi sang og musikk er viktig for meg, og tekster gir meg noe. På den andre siden; dårlige tekster, hvor man hører at forfatteren antagelig har vært på fylla eller en annen for for syretripp, -irriterer meg. Eksempler på det siste: «Johnny Johnny come home», «Ein skiigard kan`kje vara evig» og «om eg fekk verra sola di».
4 Og jeg spiser opp maten min: Mulig mitt legme tror det blir dårlige tider eller henger igjen i 1942, men jeg spiser alltid opp maten min. Om det er ris på tallerkenen er det ikke ETT korn igjen. Jeg lærte vel når jeg var liten at du spiser opp, ellers får du det om igjen i morgen, så få i deg det du har tatt til deg! Frykten for å få servert kald lever til frokost har nok skylden for dette.
Til slutt kan jeg legge til at både jeg og søstra mi er grise flinke til å ta på mascara uten speil.

Reklamer

8 kommentarer om “4 ting jeg er flink til!

 1. hehe…du er både flink og rask du! skikkelig effektiv når du setter igang!

  serrei om en time..

 2. Jeg bekrefter herved at du er skikkelig god på alle de 4 nevnte ting!!!

  Jeg har sett alle i praksis: både det med lyn-dusjing, vaske komfyren før spiser (til og med hos MEG gjør du det!!), og så spiser opp all maten din ja,( utenom når JEG har lagd risen..!) , gjerne da mens du synger ALT som er av sangtekster!!!!!

  Ha ha ha, ler meg fortsatt ihjel!

 3. 🙂 Jeg ler jeg også ! Morsomt ! Når jeg skrev 4 ting du er god på, tenkte jeg på egenskaper – sånne som snill, ærlig, lojal, bestemt, trassig – men, spise om maten sin kan jo være en egenskap. Gleder meg til Morten Skogmus

 4. Å skrive om ærlig, lojal, snill osv er jo bare kjedelig! 🙂 God du fikk ledd litt! hei hei hei!
  Neste gang kommer de dårlige egenskapene! – så Morten Skogmus!

 5. Hjelpes, takk for en god latter 🙂 Og sånn som det stemmer!! Det er mer enn en gang vi har kommet fra trening og det er ser deg om ett kvarter…og da snakker vi nydusjet, med klær og øya godt plantet på!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s