Jeg planlegger hele tiden!!!

Lurer på om jeg er bittelitt mental?? Herrmin, jeg planlegger i det vide og det brede hele forbanna dagen! Aner ikke hvorfor men snakket med kollega om det i lunsjen i dag og jeg tror jeg kom frem til følgende:

Fordi har fortiden 3 jobber MÅ jeg planlegge hele tiden. Og det er greit. Det er greit å planlegge/ minne seg selv på at man må huske å ditt og datt.. Men nå er jeg gått litt over streken. Og nå  juger jeg jaggu og. NÅ er feil, det har vært sånn i alle fall i to-tre år.  Feks. På veien hjem fra trening i dag tar jeg meg selv i å planlegge hjemkomsten i minste detalj. Jeg hadde planlagt å koke ris og steke noe kjøtt har kjøpt i østeuropa. (les: Svime-sund, Sverige). Kvinna

Jeg tenker: Når jeg kommer hjem skal jeg spise og rydde/ ommøbelere soverommet, og rekke tv kl 2030. SÅ; hvis jeg går inn med jakka på og setter på risen, så trykker på radio knappen på tv er jeg godt i gang. Da kan risen begynne å koke mens jeg tar av jakka. I og med at radio står på i steden for tv kommer jeg ikke til å sette meg ned for å se på gunn-veit-hva. Så; tykke på pc så den starter, må jo sjekke ditt og datt. Mens pc starter gå på kjøkkenet og sette på steikepanna. Skjære opp kjøtt i biter og røre i risen. Gå i stua og sjekke mail, trynebok og blogg, så gjøre ferdig maten. Dette bør ta ca 15 minutter. Hvis jeg så spiser men jeg publiserer innlegg, bør jeg være ferdig med det innen kl 1915. Skli videre inn på soverommet og dra av sengetøyet før hente støvsuger og ommøbelere. Legge på nytt senge tøy og slenge meg i dujsen..

Så «Tangerudbakken» kl 2030. Dønn.. da har jeg faktisk GOD TID!

Jeg rista lett på huet i bilen og tenkte; Nå får du faen meg ta deg sammen! Du har hele kvelden og slapp nå av ett lite sekund. Konsentrer deg om veien i steden.  Hvordan skal jeg klare å tømme huet for planlegging? Det har skikkelig satt seg! Planlegger nå å laste opp ett bilde og legge seg.. Ikke dårlig planlegging det. Utelater alle små detaljer om rekkefølge på fjernkontroll, alarmstilling på mobil og tannpuss.. Trenger ikke tenke på det!

600-00864176Hjelpes meg, rart jeg ikke kræsjer mer?? 

 

NATTA!!!!

Reklamer

5 kommentarer om “Jeg planlegger hele tiden!!!

 1. Planlegg å les korrektur(før du trykker publish). Grusseligt godt skreve – bruker du ping og tags ? Lenker, jenta – husk lenker !
  Utfordring fra meg til deg – gjør opp din mening om følgende:

  – Var Morten Skogmus ei kvalitetsmus mht etikk og moral ?
  – Hva var ditt beste minne fra ungdomstiden når det gjelder kino ?
  – Hva er dine beste egenskaper – minimum 4

  Jaggu snart helg og jo !

 2. Jeg LER høyt for meg selv, og konkluderer med at det godt jeg ikke er den eneste som planlegger 🙂
  Sunde!!! Du stiller jammen meg noen merkelige sp.mål!! Men i følge Egner, er i hvertfall Morten Skogmus også en «planlegger», hvorvidt det er etisk og moralsk, overlater jeg til forfatteren og bedømme 🙂

 3. Planlegger ikke korrektur før publish så seint på kvelden, er for ivrig til det! Ping skjønner jeg ikke, tags skjønner tror jeg.
  Skal reflektere over skogmusa (lese storyen om igjen), Kino skal jeg se om jeg husker og egenskaper?? De beste? – er du gærn, null problem! 🙂
  Kath: Godt vi er to!! 🙂

 4. Igjen så blei jeg andpusten av å lese, og jeg ler.. hæhæhæh… at det går an!

  ups… jeg kjenner meg igjen.. og tenker som så at vi er fler så da gjør det ikke noe… eller?

 5. Du er jaggu mer effektiv enn Ajax og Cillit Bang tilsammen du 😉 Jeg er impregnert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s