Jeg klarte det!!!

Dagen i dag har blitt fin!! 🙂

Jeg sleit meg selvfølgelig opp og klarte å slå stemplingsklokka så vidt! -ja, hos oss har vi stemplingsklokke!

Jobben gikk greit og jeg fikk gjort det jeg skulle.  Såååå. Mandag betyr trening med trim-venninne! Jeg var IKKE klar for det i det hele tatt og satset egentlig litt på at hun heller ikke var det. Så, jeg sendte en sms med spm; «trene i dag??».. ventet lenge på svar men fikk ikke. Blei sååå glad! Da tenkte selvfølgelig at -neida, denna dukker ikke opp! -men litt knis for meg sjøl. Men jeg tenkte at jeg får jo ringe for å virke interessert.. Jo da, hun skulle bare klippe pannelugg så kom hun! (hurra, du!!!)

Vel. I garderoben møter jeg min søster som skal kjøre time, og har dønn overlada batterier. Ærremulig??! Hopp og sprett i garderoben og tjomfadderittan! Jeg er sur. Dritsur, og  ikke motivert for fem flate sill. Jeg sliter meg inn på første cykling time, som skal vare en halvtime. Søster`n spanderer en energy-bar fra «kiosken» som hun så kjekt kalte resepsjonen, og jeg kjørte den i trynet, stående. Nekta plent å sette meg på sykkelen før jeg måtte. sykkle

Første time varte 30 minutter. Trim-venninne dukker opp med ny søt pannelugg til time nr. 2 som varer i 45 minutter. Det er da man begynner å merke det. Kroppen kommer i siget, svetten kommer smygende og man er varm og god. Endorfiner starter sin ferd gjennom systemet og man kjenner man blir litt blidere! Det er jo sprøtt? Jeg var i ferd med å blåse i hele gymnastikken enda jeg vet at det hjelper å trene! Jeg bare glemmer det fra tid til annen, og trenger påminnelsen.
Etter to  ukers ferie i Brasil, hvor den treninga som foregikk for min del var 200 meter svømming (ca) hver dag pluss ca 4 runder med armhevinger, hadde jeg gått rett ned i konstant hvilepuls.. Men i dag ble det bedre!

Jeg og trim-venninne hadde en lang og fornuftig prat (tror jeg) mens vi kjørt igjennom planke, push-ups og tri-ceps etter sykkel og vips så er man straks mer inspirert! Med et lite spark i baken går alt så meeeget bedre! Takk til søster og gymnastikk-kompis!

OG det holdt til etter jeg kom hjem! Har spist, ommøbelert soverom, støvsugd, skifta på senga, dusja kroppen, ringt far, blogget og er nå klar for «Tangerudbakken Borettslag» Episode 2.

Jommen sa jeg smør! Shit man nå er`n stolt! 🙂

Reklamer

5 kommentarer om “Jeg klarte det!!!

 1. hei lille vennen min.. det var jammen hyggelig skrevet.. med nyfiken pannelugg og en god prat med deg.. ble kvelden en god en.. du er nå ei rar ei.. og takk gud for det!!!! stolt av deg og det skal du være selv også.. godt at vi bidro begge to med en go avsluttning på ettermiddagen.. ses i morgen.. må må… klem klem stolt av det tuppa;) dette skal vi få til…små målsettinger.. tilslutt så vinner vi… jippi!!!!!

 2. hei vennen!
  så flink du er!! skulle ønske jeg fikk den treige ræve mi opp av sofaen og trena litt jeg å….men, neida, denne jenta er altfor lat!!
  ellers så må jeg si at du har en fin, fin blogg…gøy å lese om ting som skjer i hodet ditt.
  men, du må få deg ei gjestebok da!!
  har lagt med link til bloggen min også.
  klæm fra mæ

 3. Ja!!! jeg vil lese bloggen din!! vet ikke om jeg ser den liken din men?? Gjestebok? Har jeg ikke sett her.. Kanksje opprette en side?? God plan! TAKK!!

 4. Ja godt det er noen som har energi om dagen, min har forsvinni fullstendig! Si fra hvis noen ser den og be den komme hjem til meg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s